Over Alaska

Installateur, fabrikant en ontwerpers van allerlei koel vries en airconditioningsapparatuur sinds 1984.

ALASKA is uw maatkonfektie koelmeubel fabrikant.

De oprichter van Alaska de heer Jan G.Post startte in 1973 zijn carriere in de koeltechniek bij diverse werkgevers, al snel kwam het idee een eigen bedrijf te starten in de koeltechniek een branche die volop in beweging is en altijd dienstverlenend werkt naar de klanten.

Alaska startte in 1984 met het onderhouden en produceren van koeltechniek in de breedste zin. Maat meubelen leveren voor konfektie prijzen ©.Zie onze pagina koeltoonbanken en koelmeubelen.

Alaska heeft eigen productie in koelmeubelen op maat en met de bekende all in service, al meer dan 35 jaar .

Alaska onderscheid zich in de markt door snel kwalitatief en accuraat te handelen bij een aanvraag, plaatsing of after sales bezoek.De vele relaties door de jaren heen zijn zeer tevreden over de kwaliteit en samenwerking met Alaska.

Alaska heeft meubelen en koel-vriescellen, en interieur voor Slagers, Traiteur,Bakkerijen, AGF, Visspeciaal zaken, Horeca, en sinds kort ook mobiele catering.Verder heeft Alaska een aparte afdeling Airconditioning en warmtepompen en innoveert met A merken Bemerken en een budgetlijn , met eigen voorraad en altijd na bestelling plaatsing binnen 5 werkdagen ,.

Nieuw in ons assortiment is een eigen lijn koel en vriesmeubelen voor de supermarkt, benzinepomp shop, buurtsuper, koelwandmeubelen , diepvrieseilanden, koeltoonbanken.In deze meubellijn kunt u een energiezuining gepatenteerd ontdooisysteem selecteren waarbij de warmte van de compressor wordt benut, dus geen extra kosten voor ontdooiing, geen temperatuur schommelingen, geen vochtafzetting op het glas etc .

Een uitgebreide klantenkring in de diverse branches bewijzen de samenwerking bij de keuze van een koelmeubel of interieur , en klanten die na 20 jaar weer een nieuw interieur kopen of alleen weer een nieuwe koeltoonbank om aan de vraag van een omzet te voldoen geven ons een goed gevoel over onze relaties.

Wij verzorgen tevens onderhoud aan alle ook niet door ons geleverde apparatuur.

Alaska is landelijk erkend koeltechnisch installateur.Alaska is F-gassen gecertificeerd en heeft een jarenlange ervaring in de levering en plaatsing en onderhouden van alle koeltechnische apparatuur.

Bovenaan deze pagina vindt u de knoppen waaronder de door u gezochte apparatuur staat mocht u het niet vinden neem dan contact met ons op met uw specifieke aanvraag.Wij werken direct naar de klant en wij hebben geen wederverkopers of dealers .

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken van een nieuwe levering, renovatie, installatie van onze apparatuur in uw concept .

Graag tot ziens ,

Jan G.Post

foto jan post