AGF aardappelen groente en fruit koelmeubelen

 

Alaska Koeltoonbanken en koelmeubelen voor de agf branche®.© copy recht behoort aan JGPOST

Koelmeubelen en met name koeltoonbanken bepalen het gezicht en de kwaliteit van uw produkt, belangrijk genoeg om een keuze te maken voor een degelijk koelmeubel met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Wij leveren standaard koeltoonbanken, koeltoonbanken op maat en uw eigen wensen laten wij graag terugkomen in ons aanbod.

De Greenliner onze rauwkost koeltoonbank is ontworpen door onze eigen directeur die na een lange studie een tijdloos meubel heeft gemaakt die nog iedere dag een nieuwe relatie bindt met Alaska.

Alaska®een maatkonfektie koelmeubelfabriek met hoge kwaliteit en uitstraling, wij hebben een grote inbreng in de standaard meubelen die onze fabrikanten produceren waardoor wij aan u een compleet concept kunnen bieden .

Wij leveren complete winkel concepten voor de gehele versbranche , met meubelen , betimmeringen, verbouwingen, aanpassingen, opknappen, of nieuwe realisatie bent u bij Alaska® al meer dan 35 jaar aan het juiste adres.

Bedieningskoelmeubelen

de bedieningskoelmeubelen zijn er met en zonder schuifladen, de koeltoonbank voor AGF is uitermate geschikt voor de uitstalling van o.a agf produkten, olijven etc , het gepatenteerde koelsysteem heeft o.a. verdampers voorzien van een anti zuur coating zodat poreusheid bijna niet voorkomt, verder zijn de verdampers ruim bemeten en voldoen aan de strengste EU temperatuur en hygiëne eisen .De koeltoonbanken kunnen worden uitgevoerd met een stekkerklare koelinstallatie ofwel met een speraat opgesteld koelaggregaat binnen of buitenopstelling, de buitenopstelling is een silent geluidsarm koelaggregaat .

samsung 12 009glo_g1_delicatessa_01koeltoonbank alaska

Alaska koeltoonbank model EB in diverse uitvoeringen .

Alaska wandkoelmeubel stekkerklaar

vari        PU-Alma_Gdynia004-m

Alaska wandkoelmeubel model ES ook andere koel en vriesmeubelen leverbaar ©alaska

alasa aries 03 4 st schappen en 1 st bodemschap

alaska aries 03 4 st schappen en 1 st bodemschap  ©alaska

alaska wandkoelmeubel Octans 05

alaska wandkoelmeubel Octans 05

glasdeurkast

Alaska Wandkoel of wandvrieskast met deuren
alaska-koelmeubel-model-mb-tb016
wandkoel meubelen of self service meubels .
 
glasdeur koelkast
wandkoelmeubel AGF 250
stekkerklare wandkoelmeubel voor agf
agf-winkel-4agf-winkel-tekening-2
agf design winkel Alaska ©
agf-winkel-5agf-winkel-7
greenmate-3rauwkosttoonbank
wij leveren sinds 1984 aan de agf branche  De Greenmate is een produkt van Alaska ©
binnenkort een nieuw model op onze site model 2022!.

© Alle teksten,foto en illustraties op onze site zijn beschermd met © door Jan g.Post en kopieren of verspreiden via nadere websites of dokumentatie van derden is verboden en wordt derhalve gerechtelijk aangepakt. Alaska heeft als importeur het recht van gebruik van de namen van de meubels en of objecten verleend door de producent.